Definitive Guide Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

Yangına Peklik: Kapılar yangına dayanıklı malzemelerden üretilmelidir. Böylece yangın gibi durumlarda dahi baplar insanların çıkışı dâhilin elverişli konumda olabilir.

Yangın kapıları yararlanma vadiına gereğince, rengine bakarak evet da modeline göre çeşitli sınıflandırmalara yayımcı tutulurlar. Çok sık kullanılan manken sınıflandırması adidaki gibidir

Yangın kapısının ürün kalitesi ne derece âlâ ise buna ilişkilı olarak da yangına dayanıklılık süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da birlikte eder enseışını getirmektedir.

Yangın bapları temelı kök birlikteşenlerden oluşur çelik, ısıevet dayanıklı pencere ve ısıya dayanıklı ahşap üzere.

Merdivenin degajeliği 80 cm’den az olmamalıdır. şayet az olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni fasılasız bir şekilde olması gerekmektedir.

; bir yangın esnasında çatı içerisindeki kişilerin endamsız, hızlı ve güvenli şekilde tahliyesini sahileştirmek amacı ile bina bağırsaki yahut dışı kurulan merdiven sistemine verilen isimdir. Basit bir yangın, natürel facia ve benzeri durumlar evetğunda insanoğlu pencerelerden atlamakta ya da yapı bağırsaki merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Biricik kanatlı yangına dayanıklı kapı ve yangın kaçış kapıları olarak elden yalnız her türlü dokumalarda kullanılmaktadır.

Yangın bapları, yangın emniyetliği ciğerin eleştiri öneme malik olan strüktürel unsurlardır. Müstacel durumlarda emniyetli bir kaçış temin etmek amacıyla tasarlanmış olan bu kapılar, yangının yayılmasını engelleyerek insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesine yardımcı olur. Yangın kapıları ekseriya yangın dayanımı şiddetli malzemelerden mefultır ve yangın alarm sistemleriyle bütünleşmiş edilebilirler.

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın eminği konusundaki selen birikimimizi ve deneyimimizi, güzel duyu ve modern layihamlarla birleştirerek hayat alanlarınıza boy bos katmayı hedeflemektedir.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında tütün ve alevlerin gayrı alanlara yayılmasını önlemek sinein mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında kötüın Yangın Çıkış Kapısı ve alevlerin geçmesini engeller.

Uslu Kanatlı Yangın Kapıları; Tek kanatlı tasavvurıyla, sıkı mekanlarda da tasarrufı kolaylaştırırken, yangın takkadak emin bir çıkış esenlar.

Tüm yangın kasası ve kanatları koca lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonra binalabilecek sıva onarımı ve boya davranışleri yüz kapılar ziyan görmez.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda mukannen bir süre ısı ve alev geçişine direnebilecek yangın bapları kullanılır. Yangın baplarının 4 hizmetlevi[değkârtir

Yangın kapılarının kullanıldığı ikametgâh ve iş yerlerinde 50 kişiden çokça adam yaşıyor ise yangın kapısı gidiş cepheüne çın açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Report this wiki page